Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ο Αγιασμός του Άρη (photostory)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 «Διπλή προπόνηση σήμερα – Στην απογευματινή δεν συμμετείχε ο Αγκάνθο – Απογευματινή προπόνηση τον Δεκαπενταύγουστο και την Παρασκευή (16/08) στο Ν. Ρύσιο

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Η πρωινή έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ η απογευματινή στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Πριν από την απογευματινή προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας μας ενόψει της επίσημης έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
Το παρών έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς και εκπρόσωποι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.
Στην προπόνηση που ακολούθησε δεν συμμετείχε πάλι ο Νταβίντ Αγκάνθο, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο (το πρωί, πάντως, ακολούθησε το πρόγραμμα).
Από εκεί και μετά, το ευχάριστο ήταν ότι τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση ο Μιχάλης Γιαννίτσης πήρε λεπτά συμμετοχής.
Τέλος, τόσο για αύριο (ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου) όσο και για την Παρασκευή (16/08), υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, στις οποίες θα συμμετάσχουν και οι Σωκράτης Διούδης, Κώστας Κοτσαρίδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων (αμφότεροι αναμένονται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη)».

Οι φωτογραφίες όπως κοινοποίησε η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο facebook:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου